home > Connecties, Links


Connecties

Links

Hieronder vind je verschillende organisaties en structuren waarmee samenwerkingsverbanden bestaan, of die je verder kunnen helpen in je huwelijk, gezinsleven of opvoedingsvragen.

Voor de links naar de verschillende parochies, klik hierboven op parochies & vieringen.

Het Vaticaan

Ontmoet de wereldkerk. Verdiep je in de documenten, de catechismus en toespraken. Bekijk de archieven, de bibliotheek en het museum. De site heeft een krachtige zoekmachine waardoor je veel te weten kan komen over allerlei onderwerpen. Engelstalig. Klik hier.

 

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Bezoek de site van het bisdom Haarlem-Amsterdam en blijf op de hoogte van de actualiteiten in het Noord-Hollandse bisdom. Klik hier.

 

Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam

De site van het jongerenpastoraat van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Blijf 'up to date' over ervaringen en belevenissen in het jongerenpastoraat en daarbuiten! Klik hier

 

Dekenaat Amsterdam

De officiële site van het dekenaat Amsterdam. Vind ondersteunende diensten zoals de preken van de deken, verwijzingen naar cursussen en studiedagen, ondersteuning op het gebied van catechese, diaconie en Jongerenpastoraat binnen het zuid-oostelijk gedeelte van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Klik hier.

 

De Tiltenberg

Centrum voor kerkelijke opleidingen in het bisdom Haarlem-Amsterdam. Dit centrum richt zich op de opleidingen tot priester, diaken en catechist en verzorgt de toeleiding voor pastoraal werkers.Maak kennis met de rijkdom van het onderricht van de Kerk. Klik hier.

 

Rkactiviteiten.nl

Verzamelplaats van verschillende R.K. activiteiten, ook op het gebied van Huwelijk en Gezin. Klik hier.

 

Katholiekgezin.nl

Actualiteiten- en portal-site voor katholieke gezinnen. Vind het laatste nieuws op het gebied van huwelijk, gezin en opvoeding. Op de site staan praktische tips, boeken en verschillende initiatieven van derden. Klik hier.

 

Marriage Encounter

Marriage Encounter richt zich op gehuwden en mensen die willen gaan trouwen. De organisatie is gespecialiseerd in de communicatie en organiseert verschillende bijeenkomsten. Klik hier.

 

Celebrate!

De celebrate vakantieweek is een week waarin vakantie en ontmoeting met God en met elkaar centraal staan. Celebrate wordt georganiseerd door de Katholieke Charismatische Vernieuwing. Klik hier.

 

Relatiecursus jij + ik = wij

                                                                                     

De "Relatiecursus jij + ik = wij" is onderdeel van de 'Focolarebeweging' en is in heel de wereld en ook in Nederland aanwezig en actief. Levend vanuit een spiritualiteit van gemeenschap dragen ze op de eerste plaats verantwoordelijkheid voor hun eigen gezin en staan ze open voor de maatschappij. Klik hier.

 

Connected!

'Connected!' is onderdeel van de kerkelijke beweging 'Gemeenschap Emmanuel', en richt zich middels diverse bijeenkomsten op mensen die zich voorbereiden op het huwelijk, op gehuwden en op gezinnen. Klik hier.