home > Organisatie


Organisatie

De afdeling Huwelijk en Gezin van het R.K. bisdom Haarlem-Amsterdam zet zich in voor het huwelijkspastoraat in de regio Noord-Holland.

Bisdom Haarlem-Amsterdam
rood gekleurd
 

Verantwoordelijken

De inhoudelijk verantwoordelijken voor de afdeling zijn G.H.M. Wijers s.s.s. en E.M.H. van Aken - de Graaf. De afdeling Huwelijk en Gezin valt onder de portefeuille van Hulpbisschop, Mgr. Dr. J.W.M. Hendriks.

  • Mgr. Dr. J.W.M. Hendriks is hulpbisschop van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

 

<object8>

  • E.M.H. van Aken - de Graaf (Lisette) is psycholoog (Nijmegen) en heeft  Theologie gestudeerd (Rome). Zij is moeder van 6 kinderen. Voorheen leidde zij samen met haar man Stefan de afdeling. Stefan is op 18 januari 2014 aan de gevolgen van kanker overleden. Lisette is als docente verbonden aan het Bonifatiusinstituut  voor het vak "Theologie van het lichaam"  en geeft diverse cursussen.

 

  • G.H.M. Wijers s.s.s., pr. (Gerard) is lid van de communiteit van de sacramentijnen die gevestigd is naast de Begijnhofkapel in Amsterdam.

 

Contact gegevens

Afdeling Huwelijk en Gezin
Bisdom Haarlem-Amsterdam
Kruisweg 63
2011 LB  Haarlem
023-5112683
info@hoeksteen.org of huwelijkengezin@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

 

Financieel

De Afdeling Huwelijk en Gezin is voor de lopende projectkosten afhankelijk van particuliere giften. Giften zijn aftrekbaar van de belasting en kunnen worden overgemaakt op:

NL03 INGB 0000 6354 13 t.n.v. Afdeling Huwelijk en Gezin Bisdom Haarlem.

Klik hier om met iDeal online via uw eigen bank een gift over te maken.